Welke sportschoenen maken je outfit helemaal af?

 Welke sportschoenen maken je outfit helemaal af?

Op dit moment is een sportieve look populairder dan ooit. Zowel dames als heren ruilen graag massaal de nette veterschoenen of hoge hakken in voor een paar comfortabele stappers. Maar wat zijn nu de beste schoenen en welke sportschoenen maken je outfit helemaal af? Je leest het allemaal in dit artikel.

Kies voor een stoere en leuke chunky sneaker

Een stoere en leuke chunky sneaker domineert tegenwoordig vaker dan ooit het straatbeeld. Dat is ook helemaal niet zo gek, want stijl en comfort zijn namelijk perfect met elkaar in balans als je kiest voor dit model. Je herkent dit type sportschoenen direct aan de robuuste en opvallende zool, die vaak uitgevoerd is in het wit. Daarnaast contrasteert de kleur van de zool altijd erg goed met de felle kleuren en opvallende prints die door worden gevoerd in het bovenwerk van de sportschoenen. Door dit gewaagde model kiezen de meeste mensen er wel bijna altijd voor om de schoen alleen te dragen in de vrije tijd.

Tijdens de warmste dagen van het jaar ga je voor sportschoenen van canvas

Zodra de temperatuur in de lente begint te stijgen, pas je daar natuurlijk je garderobe maar al te graag op aan. Materialen zoals leer maken daardoor vaak plaats voor lichte en luchtige materialen die bekend staan om een sterk ademend vermogen. Je weet daardoor altijd zeker dat je voeten lekker fris blijven en dat onaangename geurtjes in de schoenen kunnen worden vermeden. Kies tijdens de warmste dagen van het jaar bijvoorbeeld voor het dragen van sportschoenen die gemaakt zijn van canvas. Deze modellen zijn onwijs leuk en fijn om te dragen tijdens een etentje in de stad, tijdens een festival of op vakantie naar een zonnige en warme bestemming. Het beste van allemaal? Ook zijn deze modellen erg geschikt om te dragen op kantoor.

Een sportschoen in het wit zorgt voor een zomerse look

In bijna iedere garderobe van heren en van dames zijn wel sportschoenen in het wit terug te vinden. Naast dat deze variant het hele jaar door erg goed is te dragen, leent ‘ie zich ook dankzij de kleur opvallend goed voor de zomermaanden. Ook is de kleur perfect te combineren met iedere outfit. Redenen genoeg dus om ook deze variant toe te voegen aan jouw kledingkast.