De auto op het vliegveld parkeren? Wij vertellen er meer over!

 De auto op het vliegveld parkeren? Wij vertellen er meer over!

Ga je vanaf Eindhoven airport met het vliegtuig op vakantie, familiebezoek of zakenreis, en wil je graag je auto bij het vliegveld parkeren? Dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Het is goed om te weten dat Eindhoven airport veel parkeerterreinen heeft, en de één is wat verder weg dan de ander. Wil je dicht bij het vliegveld parkeren, dan betaal je hier meer voor. Daarnaast moeten deze plekken ook ruim van tevoren gereserveerd worden, want ze zijn erg geliefd.

Wat vind jij belangrijk?

Belangrijk om over na te denken, is wat jij belangrijk vindt bij het parkeren van je auto. Op Eindhoven airport parkeren is goed mogelijk, maar doordat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn kan het lastig zijn te bepalen waar je dan moet gaan staan. Kijk daarom eerst naar wat jij belangrijk vindt. Dit doe je het beste door een lijstje te maken van punten waar een parkeerplek volgens jou aan moet voldoen. Misschien wil je graag overdekt geparkeerd staan, of heb je een elektrische auto en wil je dat hij tijdens je reis opgeladen wordt.

Parkeer je verder weg? Dan kun je ook gebruikmaken van de shuttle service naar het vliegveld toe. Ook is het mogelijk aan Valet parking te doen. Je stopt dan voor de vertrekhal van het vliegveld, en geeft vervolgens de sleutels aan een chauffeur. Hij zorgt er dan voor dat jouw auto netjes geparkeerd wordt. En wil je het helemaal luxe? Denk dan eens aan SchippersStop. Zij hebben niet alleen een eigen shuttle service, maar zorgen er ook nog eens voor dat jouw auto volledig wordt gewassen tijdens je afwezigheid! Daarnaast is het ook mogelijk andere serviceproducten te reserveren wanneer je dit wens.

Onbezorgd op reis

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij volledig onbezorgd op reis kunt gaan, en dus moet de parkeerplek vooral goed voelen. Ga dus gerust op zoek naar informatie zoals een verhard terrein, gesloten parkeerplekken en camerabewaking. Dit soort dingen tonen aan dat er wordt gelet op je auto tijdens je afwezigheid, en dat geeft vanzelfsprekend een goed gevoel.

Wil je kosten besparen, dan kun je verder weg parkeren. Wel is het vaak zo dat deze parkeerplekken minder veilig zijn. Inbraken komen net iets vaker voor en er is minder beveiliging en bewaking aanwezig. Dit betekent uiteraard niet dat het dan volledig onveilig is, maar het is wel een punt om rekening mee te houden. Als laatste doe je er goed aan geen waardevolle spullen in de auto achter te laten, ook niet in de kofferbak of het dashboardkastje. Als een inbreker maar een klein vermoeden heeft dat er iets in je auto ligt, zal hij hem openbreken om zijn buit eruit te halen.