Hoe zorg je voor een leuke outfit?

 Hoe zorg je voor een leuke outfit?

Elke dag sta je weer voor dezelfde opgave: het uitkiezen van een toffe outfit. Je wil er leuk uitzien, maar de outfit moet niet te veel tijd in beslag nemen. Bovendien moet de outfit wel lekker zitten, want je moet er nog de hele dag mee doen. Wil je weten hoe je een leuke outfit moet kiezen, lees dan onze tips.  

Kies voor stijlvol maar comfortabel 

Denk allereerst niet te moeilijk. Natuurlijk, je wil er niet onverzorgd bijlopen, maar dat betekent niet dat je jezelf in een pantalon en overhemd hoeft te hijsen. Kies een outfit die stijlvol is, maar ook comfortabel zit. Dit kan op ontzettend veel manieren. Trek bijvoorbeeld een spijkerbroek en een wit T-shirt aan. Simpel, maar effectief. Of ga voor een zwarte jeans met een leuke trui van quotrell daarboven. Het hoeft niet allemaal fancy te zijn om een leuke outfit te vormen. 

Trek de juiste schoenen aan 

Schoenen zijn ook heel belangrijk voor een leuke outfit. Steek je hier liever niet te veel tijd en energie in, kies dan voor simpele schoenen. Witte sneakers of zwarte, nette schoenen doen het altijd goed en passen vrijwel overal onder. Houd je er juist wel van om met schoenen bezig te zijn, houd je outfit dan eenvoudig en focus je op de schoenen. Kies voor een schoen met felle kleuren of een leuk patroon. Dit kan je hele outfit opvrolijken. 

Ga voor een hippe blazer 

Ook een goede manier om jouw outfit een stijlvol uiterlijk te geven, is door een blazer te dragen. Dit kan naar een zakelijke afspraak, maar ook naar een gezellig avondje in een restaurant of bar. Ga bijvoorbeeld voor een van de blazers van studio anneloes, met een leuk printje. Hieronder draag je een simpel effen T-shirt, bijvoorbeeld een witte. Je kan de blazer daarnaast combineren met een skinny jeans of juist een meer baggy spijkerbroek. 

Vergeet de accessoires niet 

Tot slot: de accessoires. Deze kunnen een outfit helemaal compleet maken. Heb je geen zin om tijd te steken in je outfit, dan kan je deze simpel houden en een accessoires toevoegen. Een leuke ketting met grote kralen of flinke oorbellen zijn een echte eyecatcher. Ben je niet zo van de sieraden, dan kan je ook kiezen voor een leuke sjaal of pet. Alles wat een toevoeging is aan je outfit, kan je gebruiken om je kleding op te fleuren.